Handelsbetingelser

Hjælp Til Pårørende ApS
Nørre Alle 32, 2 sal,
8000 Århus C
CVR nr.: 39315394
Telefon: 24265580
Email: Info@htpaa.dk

Priser

Hos Hjælp Til Pårørende ApS tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling

Hjælp Til Pårørende ApS modtager betaling med VISA, Mastercard. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Levering

Hjælp Til Pårørende ApS tilstræber at afsende ordre indgået inden kl. 18 samme dag. Varer vil blive leveret på den mail-adresse, der angives ved bestillingen. Der leveres varer alle ugens dage. Din vare vil blive leveret indenfor 24 timer efter bestillingen.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Tilfredshedsgaranti

Vi ønsker at du er 100% tilfreds med vores service, og derfor kan du få pengene tilbage, såfremt du ikke er tilfreds.Meddelelsen skal gives pr. mail på Info@htpaa.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, hvad du ikke er tilfreds med.

Tilbagebetaling

Er du ikke tilfreds, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur. Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig uden unødig forsinkelse og senest 30 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af tilfredshedsgarantien. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, med mindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Klagemuligheder

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 352500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores e-mail adresse: Info@htpaa.dk