Podcast

Få gode råd fra landets bedste eksperter, der alle har samme mål: At hjælpe dig og din familie.

Per Hove

OCD: Når tvangstankerne tager overhånd

Kom helt tæt på, når Per Hove deler sin viden om OCD med dig, og besvarer spørgsmålet: Hvad skal du lære for at hjælpe din kære med OCD? Dagens gæst er en af de første danskere til at forske i OCD, ADD & ADHD. Til dagligt arbejder Per som klinisk professor & overlæge ved Børne-og Ungdomspsykiatrisk Afdeling. Per Hove er forfatter til flere bøger som "Børne- og ungdomspsykiatri", "Kort & godt om OCD" og endnu flere.

Pernille Rasmussen

Stress: Sådan håndterer du din arbejdsplads

Kom helt tæt på, når Pernille Rasmussen deler sin viden om stress med dig, og besvarer spørgsmålet: Hvad skal du lære for at hjælpe din kære? Dagens gæst er en af Danmarks førende eksperter i stress. Pernille Rasmussen er stress ekspert og har 18 års erfaring som psykolog. Udover at have holdt over 1000 foredrag, kurser og workshops om stressforebyggelse, er Pernille også forfatter til flere bøger som "Livet efter stress", "Knæk stresskoden" og endnu flere.

Sonja Breinholst

Angst: Det kan du gøre

Kom helt tæt på, når Sonja Breinholst deler ud af sin viden om angst med dig, og besvarer spørgsmålet: Hvad skal du lære for at hjælpe din kære? Dagens gæst er en af Danmarks førende eksperter i angst – specielt hos børn. Hun er psykolog og leder for Center for Angst ved Københavns Universitet, og så forsker hun i, hvordan du som forældre kan hjælpe og forbygge angst hos dit barn ved at undgå overinvolvering. Husk: Dine bekymringer kan ikke ændre fremtiden, og din skyldfølelse kan ikke ændre fortiden.

Poul Videbech

Depression smitter

Kom med helt tæt på, når Poul Videbech deler ud af sin viden om depression med dig, og besvarer spørgsmålet: Hvad skal du lære for at hjælpe din kære? Dagens gæst er en af verdens førende eksperter i depression, professor i psykiatri, overlæge ved Psykiatrisk Center Glostrup, og så har han netop udgivet bogen "Hvad er Depression". Du får viden, konkrete eksempler og værktøjer, der hjælper og støtter dig som pårørende!

Hjælp Til Pårørende│Podcast

Få den bedste viden fra Danmarks førende eksperter, når de besvarer spørgsmålet: Hvad skal du lære for at hjælpe din kære?

Vi har rejst landet rundt, og talt med Danmarks førende eksperter i psykiske sygdomme, stresshåndtering, samtaleværktøjer, det offentlige system og meget mere.

Podcasten er lavet i undervisningsformat fremfor en traditionel samtale, fordi det sikrer, at du får viden, du kan bruge direkte i din hverdag.  Igennem podcasten får du viden om mange forskellige psykiske sygdomme og aspekter af pårørendelivet fordelt på 20 episoder.

Glæd dig til at opleve en verden af viden, konkrete eksempler og værktøjer, der hjælper og støtter dig!

Hjælp Til Pårørende Podcast coverbillede

Få besked om næste episode

Vil du have besked, så snart næste episode udkommer? Skriv dig op nu.

Tak for det! Du er nu tilmeldt.
Hov! Der gik noget galt, prøv venligst igen.