Om os

Som pårørende føler du dig ofte utilstrækkelig, fordi du ikke ved, hvad du skal gøre. Med Hjælp Til Pårørende bliver du guidet til at forstå og håndtere psykisk sygdom, så du bliver en bedre støtte og får din frihed tilbage.

Vision og mission

Vi har startet Hjælp Til Pårørende, så andre ikke skal opleve den magtesløshed, vi selv har oplevet som pårørende. Derfor sikrer vi, at du, som pårørende, får værktøjer og viden til at håndtere psykisk sygdom, så du får ro og overskud i hverdagen. Hør, hvorfor vi har startet Hjælp Til Pårørende: 

Historien bag

Vi ved, hvad det vil sige at være pårørende. For historien om Hjælp Til Pårørende, er også en personlig fortælling, der rummer både frustration og magtesløshed, men også handlekraft, motivation og samarbejde – Altid med pårørende i fokus.

Som pårørende til psykisk sygdom, kunne de to stiftere, Anika og Henrik, ikke finde konkret hjælp til, hvad de skulle gøre. De søgte på nettet, ringede til lægen, chefen og sundhedsforsikringen. De blev mødt med medlidenhed og opmuntring, men ventetiderne var lange og rådene generelle. ”Pas på dig selv”, sagde de. Men hvordan gør man det?

Det er netop det, Hjælp til Pårørende hjælper dig med

Vi har talt med hundredvis af pårørende. Ud fra deres erfaringer, råd og frustrationer, har vi sammen med nogle af landets bedste fagfolk udarbejdet online læringsmateriale, så du kan få den viden og støtte, vi ved du mangler som pårørende.

Vi mener det, når vi siger, at vi vil sikre den bedste hjælp til pårørende

Vi udvikler hele tiden nye måder at hjælpe dig på, og vi stopper ikke, før du som pårørende får al den hjælp, du har brug for. Vi har dedikeret vores liv til at gøre dit liv bedre. Kom med på rejsen, og følg med i vores udvikling og nye tiltag ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev: 

Vores ledelse

Virksomheden er drevet af ildsjæle, der hver dag bruger deres kompetencer til at forbedre livet for pårørende.

Henrik J. Mondrup - COO hos Hjælp Til Pårørende
Henrik J. Mondrup
CEO & Founder
International anerkendt forfatter i forskningsbaseret e-learning. Har udviklet en læringsmetode, der anbefales af eksperter fra bl.a. Harvard- og Stanford University
Esben CTO Hjælp Til Pårørende
Esben T. Bjerreggard
CTO
Erfaren softwareingeniør. Har haft sit eget konsulenthus med 19 medarbejdere. Udviklet +200 apps med +2 mio. downloads 
Samuel Kirk-Haugstrup
Samuel Kirk-Haugstrup
Chefpsykolog
Psykolog med speciale i pædagogik og formidling. Har undervist i psykisk sårbarhed og mental trivsel for Det Sociale Netværk – med fokus på pårørende

Bestyrelse

Hjælp Til Pårørende er bygget efter en model, der fremtidssikrer vores eksistens. Bag virksomheden, står en stærk, professionel bestyrelse.

Anders Delcomyn Larsen, næstformand for bestyrelsen i HTPAA
Anders Delcomyn Larsen
Næstformand
Professionelt bestyrelsesmedlem
og tidligere SVP hos Falck
HTPAA bestyrelsesmedlem Carl Erik Skovgaard
Carl Erik Skovgaard
Bestyrelsesmedlem
Professionelt bestyrelsesmedlem
og advokat & partner DLA Piper